top of page

Standup Stockholm

Boka en helkväll med stand up comedy när ni besöker stockholm

Maffia Comedy Shanthi

Boka en helkväll på Maffia comedy club när du besöker stockholm

Upplev Stockholm med Skratt på Maffia Comedy Club! 

Besök Stockholm och njut av en kväll fylld med skratt och underhållning på Maffia Comedy Club – stadens hjärta för standup-komedi! Oavsett om du är här för en weekendresa eller en längre vistelse, är ett besök på Maffia Comedy Club ett måste för alla som vill uppleva det bästa av svensk humor.

 

Varför välja Maffia Comedy Club?

Stjärnspäckad Lineup: Varje kväll bjuder vi på en rad av Sveriges främsta komiker och spännande nya talanger. Skratta med oss och upptäck varför Stockholm är en av Europas hetaste komedistäder!

 

Intim och Energisk Atmosfär: Våra lokaler erbjuder en nära och personlig upplevelse där varje skratt räknas. Känn dig som en del av showen och njut av den elektriska stämningen.


Fantastisk Bar och Snacks: Kom i god tid och njut av en drink eller två i vår välkomnande bar. Vi erbjuder ett brett utbud av drycker och snacks för att komplettera din kväll.

Standup Stockholm publikbild
Maffia Comedy Club Carl Stanley
Standup Stockholm publikbild

Vi leverar humor i världsklass

Fantastisk Bar och Snacks: Kom i god tid och njut av en drink eller två i vår välkomnande bar. Vi erbjuder ett brett utbud av drycker och snacks för att komplettera din kväll.

Perfekt Läge: Beläget mitt i hjärtat av Stockholm, är Maffia Comedy Club lättillgängligt från alla delar av staden. Efter en dag av sightseeing, avsluta din dag med en kväll fylld av skratt och nöje.

 

Prisvärda Biljetter: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för att göra det möjligt för alla att njuta av en fantastisk standup-upplevelse. Håll utkik efter våra specialerbjudanden och rabatter!

 

Så, vad väntar du på? Gör din Stockholm-resa oförglömlig med ett besök på Maffia Comedy Club. Boka dina biljetter idag och förbered dig på en kväll av oförglömliga skratt och underhållning. Vi ser fram emot att välkomna dig till en av de bästa standup-upplevelserna i Stockholm!

 

Välkommen till Maffia Comedy Club – Där Skratt är Vår Specialitet! 

Se flera klipp från maffia comedy stockholm 

upplev en fullspäckad kväll på stockholms hetaste standup club

bottom of page